PRODUK FITUR

  • Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.

    LAYANAN

    Kami nempatkeun palanggan sareng kualitas urang di tempat munggaran, kami nyayogikeun palanggan.
  • Kami produsén propésional.  Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknisKami produsén propésional.  Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis

    PROFESIONAL

    Kami produsén propésional. Gaduh 10 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.

    Mitra

    Kami parantos ngadegkeun agén di sekitar sistem pasangan dunya.
  • kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.

    OEW

    kami ngadegkeun tim anu saé, anu terampil sareng berpengalaman dina mesin.

TENTANG KAMI

TECSUN PHARMA LIMITED mangrupikeun perusahaan saham gabungan anu didirikeun taun 2005.

Ruang lingkup bisnis TECSUN ayeuna ngalibatkeun ngembangkeun, ngahasilkeun sareng pamasaran API, Farmasi Manusa sareng Pangajaran sarta Palatihan Atikan, produk réngsé ubar vet, aditif pakan sareng Asam Amino. Perusahaan mangrupikeun mitra dua pabrik GMP sareng ogé parantos nyetél hubungan anu saé sareng langkung ti 50 pabrik GMP, sareng teras-terasan minuhan ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen sareng sistem jaminan kualitas.

Laboratorium pusat TECSUN asalna sareng didamel ku tilu paguron luhur terkenal lokal salian ti TECSUN nyalira, nyaéta Universitas Hebei, Universitas Teknologi Hebei, Universitas Hebei GongShang.

BERITA

Dimana kisaran Usaha kami: Sajauh ieu kami parantos nyetél sistem agén prosy di Algeria, Mesir, Iran, Afrika Kidul, India, Malaysia sareng Nagara Asia Tenggara anu sanés. Ogé di Wétan Tengah sareng Amérika Kidul. Kami gaduh pasangan sareng sajumlah ageung konsumén.