КАРАКТЕРИСТИИ ПРОИЗВОДИ

 • Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.

  СЕРВИС

  Ние ги ставаме нашите клиенти и квалитетот на прво место, им обезбедуваме на клиентите.
 • Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуствоНие сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство

  ПРОФЕСИОНАЛНИ

  Ние сме професионален производител. Имајте 10 години продажба и техничко искуство
 • Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.

  ПАРТНЕР

  Воспоставивме агенти низ целиот светски партнерски систем.
 • воспоставивме одличен тим, кои се вешти и искусни во машината.воспоставивме одличен тим, кои се вешти и искусни во машината.

  НОВО

  воспоставивме одличен тим, кои се вешти и искусни во машината.

ЗА НАС

TECSUN PHARMA LIMITED е акционерско друштво основано во 2005 година.

Деловниот обем на TECSUN сега вклучува развој, производство и маркетинг на API, хумани и ветеринарни фармацевтски производи, готов производ на лекови за ветеринари, адитиви за храна и амино киселина. Компанијата е партнер на две фабрики за GMP и исто така има воспоставено добри односи со повеќе од 50 фабрики за GMP и сукцесивно ги исполнува ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 за подобрување и унапредување на системот за управување и системот за обезбедување квалитет.

Централната лабораторија на TECSUN е настаната и е основана од други три локални познати универзитети, покрај самиот TECSUN, тие се универзитет Хебеј, универзитет Хебеи за технологија, универзитет Хебеи Гонгшанг.